[Hjärta] Historia

VÅREN 96

FOF grundades någon gång under våren 1996 av Spanar'n och Prao, båda för tillfället djupt ärrade av tidigare omoraliskt levene. Exakt när, var och hur är det inte riktigt någon som vet, men det var i mars eller april på VG eller möjligtvis ÖG. Varför? Jo därför båda dessa insåg att många människor i deras närhet for illa och hade behov av moralisk vägledning. Den moraliska vägledningen ska hämtas från Harry Brandelius och predikas för medlemmar och andra närvarande under herrmiddagarna och andra "lämpliga" tillfällen.

Under resten av sommaren och våren tillkom Psykologen och Jägarn. Även här är det inte säkert exakt när var och hur, Prao och Spanarn ansåg nämligen dessa vara med långt innan de själva visste om det.

Hösten började i synd. Det tog inte lång tid förrän Psykologen hade trillat dit igen, och strax efter var även Spanarn synnerligen fast och ofarlig. Men detta kompenserades delvis av nytillskottet MrX som tillkom på föreningens första herrmiddag.

Våren 97 har hittills inte varit så enormt upphetsande, även om Herrmiddagarna har kommit något tätare (delvis på grund av en tendens till ändrad storlek och status inom föreningen). En ny medlem, Desperado, tillkom under februari, och strax efteråt insåg Spanarn att det faktiskt är bättre att leva moraliskt korrekt och återbördades (likt den förlorade sonen) till skaran av ordinarie medlemmar. I samma veva bytte Mr-X namn till Macho pga hans förmåga att flytta bord och golva andra medlemmar.

Sommaren 97 var föreningen (hittills) ganska död, delvis pga av 4 av medlemmarna var utomlands.

Hösten 97 har hittills inneburit många herrmiddagar men inga nya medlemmar. Status på dem vi har är hittills oförändrat. Det är i fem fall av sex bra. Det enda som hände under vintern var att en ny 'wannabe' tillkom, superman.

Våren och sommaren 98 hände inte så jätte mycket. Prao lyckades återkommande gånger strula till det med såväl vegetarianer/veganer som feminister ('för att hålla koll på fienden', blev dock aldrig bunden) och Spanarn blev fast. Igen. Med samma brud som sist. Vissa lär sig aldrig...

Hösten 98 blev sen, ingen herrmiddag förrän sent i oktober och då hade även Desperado lyckats trilla dit igen... för att snart bli fri... för att i januari (99) åter trilla dit... för att snart bli fri igen. Desperado börjar bli FOFs egen såpopera. De för tillfället omoraliska medlemmarna har dessutom visat ett ökat intresse för att dra ner de övriga (och främst ordförande Prao) i det omoraliska träsket. Och vad gjorde vår ordförande egentligen på midsommar? Var han bara trevlig???

Det nya årtusendet inleddes med en militärkupp där prässident Prao avsattes och Militärdiktator Macho istället tog över. Desperado trillade dit igen men vid det här laget förvånade det få...

Sommaren inleddes med att Desperado åter blev fri och dessutom passade på att göra kupp och ta över ordförandeskapet, nu som Tsar, lite senare lyckades han även vindra "den andra" tävlingen genom att komma först in på 80-talet. Macho försökte desperat vinna "den första" tävlingen mig oss veteligen kom han aldrig längre än till en date. Spanar'n lyckades till slut bli fri och farlig igen och det var ju bra. Prao och Spanarn bestämde därför att hösten -00 skulle bli en repris av våren - 96 som ju faktiskt slutade med att just dessa två grundade just FOF så det verkar som att vi kan se fram emot fler händelser den närmsta tiden. Hösten inleddes med att Spanarn, vid Desperados frånvaro, tog makten och installerade sig som Eierman. Som vanligt glömde vi att avsätta vice diktator The forgotten vicediktator
formerly known as pink nitad hedgehog. Nu infördes även O-Listan och Attract-80 då behovet sågs.

I oktober upptogs föreningens nionde medlem, Goebbels. Desperado fortsatte att underhålla föreningens övriga medlemmar med statusbyte, och använde flitigt det klippkort som tagits fram för hans räkning. När årsskiftet närmade sig ökade aktiviteten på O-listan, och 2001 inleddes med att spanarn åkte upp på både O-listan och Attract 80 samtidigt. Med olika brudar! Våren präglades av omoral, i och med att både The symbol formerly known
as pink nitad hedgehog och Macho förföll till stödmedlemskap, varför Macho fick byta namn till Nacho. Eftersom detta innebar att föreningen var utan vice utsågs Goebbels till vice ordförande, och Prao till oppositionsråd och för en gångs skull var det ingen som glömde att avsätta vice diktator The symbol formerly known as pink nitad hedgehog.

Sommaren 2001 genomfördes "FoF Aiya Napa Tour 2002". Valda delar av föreningen reste till Cyperns partystad nummer ett för att ta del av spriten, stranden och naturligtvis brudarna. Frågor som fortfarande är olösta: vart tog alla FoFarnas kalsonger vägen? Och vad gjorde Desperado i poolen? Tydligt var att luftkonditionering inte är lämpat för FoFs känsliga kroppar eftersom alla resenärer kom hem ved svåra förkylningar. Ajaj.

Hösten var ganska händelselös förutom att vissa medlemmar flyttade till Tüskland, och andra till Lindköping. Föreningen sprids sakta för vinden... Av denna anledning avsattes Eiermann vid en neslig statskupp där bland annat biologiska stridsmedel används, och ett nytt styre upprättades i form av kommendant Prao och subkommendant Goebbels.

Våren 2002 hördes rykten om omoral från de Tüska kolonierna, och vid en herrmiddag i mars bytte Spanarn hastigt och lustigt status till stödmedlem.

Succéresan till Ayia Napa gav mersmak, och hittils har aktiviteterna sträckt sig till en studieresa till Kos (onda märket) och en kulturresa till Oktoberfesten i München. I första fallet för att dricka sprit, i andra fallet för att dricka öl. Vad detta kommer att utmynna i vet ingen... Utöver att Spanarn bevisade sin farlighet och antagligen är ordinarie igen.

Föreningen får väl anses ha legat vilande fram till 2007, som var både ett sorgens och ett glädjens år. Sorgligt eftersom två av medlemmarna förpassats till death row, glädjens i så mån att föreningen hade sin första herrmiddag på fyra år. Den förlorade tiden har rymt ett antal förändringar i medlemslistan, och vi är egentligen inte säkra på att den är korrekt. Men den närmar sig, i alla fall.

Tryck här för att komma tillbaka.

FOF vill passa på att rikta ett stort tack till våra ex, utan
vars "hjälp" denna förening hade varit omöjlig (och meningslös).